Sobre Natural Vida

Qui som

La nostra experiència familiar en el sector del descans comença en 1864, fabricant els primers matalassos de llana a mà del mercat. Amb una experiència dilatada en el sector, oferim als nostres clients solucions elegants, pràctiques i econòmiques per a cobrir les necessitats essencials i poder tenir una vida saludable. Un gran equip de professionals, li atendrà assessorarà de manera confortable, per a poder garantir el millor resultat.

La nostra companyia té abast a qualsevol punt del territori nacional, podent ser visitat per un dels nostres assessors comercials i així veure físicament els materials en la seva pròpia llar s’és necessari, evitant-li per la seva comoditat desplaçaments fins algun dels nostres punts de vendes oficials.

 

Els nostres productes inclouen és els seus preus el transport i muntatge dels materials sol·licitats, rebent la millor atenció que pugui imaginar i sentint-se acompanyat en tot el procés des del seu contacte amb nosaltres fins al seu primer descans realitzat amb els nostres productes.

Garantía Natural Vida

Fabricació 100% a Espanya

Tots els nostres productes es fabriquen a Espanya.

sense intermediaris

Controlem tots els passos des que es fa una comanda fins que t'arriba a casa. Utilitzem materials de primera qualitat perquè el teu descans sigui el millor.

100 nits de prova

Estem segurs que el teu nou matalàs t'encantarà però encara i així, t'oferim 100 nits de prova perquè t'adaptis perfectament a ell. Si després de 100 nits no t'acaba de convèncer, ho pots retornar.

Abrir chat
1
💬 ¿En qué te podemos ayudar?
Hola! Bienvenido a Natural Vida
¿En qué podemos ayudarte?