SALUT I BENESTAR

La base d’un bon descans sí que importa, en els nostres matalassos el teu cos es recupera adequadament.

Tenir un somni ben estructurat et pot portar tants avantatges com alimentar-te bé o tenir un règim estricte d’exercici, de fet, és un complement perfecte per a un estil de vida saludable.

Molts experts coincideixen i cada vegada fan més èmfasi en el fet que no dormir bé pot afectar negativament la salut. Portant conseqüències com a malestar a l’esquena, estrès, envelliment prematur… entre altres.

Natural Vida t’ofereix tot el necessari per a obtenir el millor descans, perquè és realment important per a la nostra salut, benestar i felicitat. El descans és una cosa en la qual hem d’invertir temps i interès, no ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres.

LA MILLOR POSICIÓ PER A DORMIR

I tu, Com dorms?

No hi ha una única millor posició per a dormir. La gent dorm de diferents maneres. Cada persona té diferents necessitats i se sent còmoda en una posició diferent per a dormir.

Per a trobar la millor posició per a dormir, consideri una mica més que comoditat. Encara que la relaxació és important, no oblidi que les nostres vides canvien constantment. La forma del nostre cos canvia a mesura que envellim. Si volem dormir millor, les nostres posicions per a dormir també haurien d’ajustar-se a la nostra vida.

Totes les parts del cicle del somni són importants, però la son REM és el més reparador. La son REM és aquest «somni profund» quan somies i quan els teus ulls es mouen ràpidament d’un costat a un altre. Sense un somni profund suficient, pot despertar-se amb mal de cap i el cos ple de dolors. Els efectes a llarg termini de la privació del somni són greus. Aquestes són alguns desavantatges dels cicles constants de somni de baixa qualitat:

  • Salut de la pell reduïda i signes accelerats d’envelliment.
  • Pèrdua de memòria
  • Major risc de malaltia cardíaca.
  • Atordiment i irritabilitat generals.

Cada posició per a dormir té avantatges i desavantatges, però si descanses, probablement aquesta és la millor opció per a tu. Una bona higiene del somni és trobar l’equilibri adequat entre comoditat i practicitat.

Si desitges millorar la qualitat del teu somni, tenim alguns consells per a canviar a una posició més còmoda. I si estàs massa apegat a una forma determinada, tenim alguns consells per a ajudar-te a entrar al país dels somnis tal com t’agrada.

Comencem!

Si dorms boca amunt, has de saber que es recomana com la millor posició per a prevenir dolors i molèsties.

Beneficis de dormir boca amunt

Dormir boca amunt és la millor opció perquè la columna descansi en la seva posició més natural. De fet, tot el teu esquelet t’agrairà que hagis dormit boca amunt, perquè els teus braços, espatlles i cames no estaran atrapats sota el pes del teu cos.

Inconvenients de dormir boca amunt

El somni en decúbit supí pot ocasionar problemes amb els roncs ja que la gravetat empeny la llengua cap a la part posterior de la gola i no es recomana per a les persones que sofreixen d’apnea del son.

En els adults, els científics han notat que els que dormen malament solen passar més temps boca amunt que en altres posicions, per la qual cosa dormir boca amunt no garanteix que obtinguis el millor descans.

Com aprofitar al màxim el somni boca amunt

Si el ronc és un problema, cerca una altra posició i no oblidis descansar sobre un matalàs que proporcioni la millor alineació de la columna.

Les persones que dormen de costat són nombroses.

Beneficis de dormir de costat

La recerca suggereix que dormir sobre el teu costat esquerre és millor que sobri el teu costat dret. Gràcies a la disposició única dels teus òrgans interns, les persones que dormen del costat esquerre poden veure beneficis en una millor digestió i flux sanguini. Dormir de costat també pot ajudar a reduir l’acidesa estomacal .

Inconvenients de dormir de costat

Un dels majors inconvenients per a dormir de costat és el temut braç entumit. A més, pot provocar dolor en l’espatlla, dolor en el maluc i dolor d’esquena si la columna vertebral, el coll i els malucs no estan alineades correctament durant la nit. Dormir de costat també exerceix més pressió sobre els punts de pressió . Tots aquests símptomes poden reduir-se amb l’ajuda d’un matalàs de qualitat i un coixí que s’adapti a les seves necessitats.

Com dormir de costat com un professional

El secret està a mantenir l’esquena el més recta possible. La millor manera d’aconseguir això és amb un gran matalàs. Trobi un matalàs que suporti la curvatura del seu cos mentre abraça els punts de pressió de les seves espatlles i malucs.

Altres tècniques útils per a dormir de costat són col·locar un coixí entre les cames i usar un coixí alt que alineï millor el coll amb l’esquena.

Les persones que dormen de costat sovint es troben amb dolor en l’espatlla causada per una pressió excessiva. La clau per a combatre el dolor d’espatlla, a més de donar-se la volta, és l’altura correcta del coixí i la posició del braç. Trobi un coixí que brindi un bon suport per al seu coll i tingui l’altura adequada per a mantenir la seva columna alineada.

Només el 17 per cent de la població té son estomacal, per la qual cosa aquesta és la posició per a dormir utilitzada per la menor quantitat de persones.

Dormir boca avall pot implicar dolors en el coll i la columna vertebral. Però aquesta rara posició per a dormir no és del tot dolenta.

Beneficis de dormir boca avall

Dormir boca avall pot reduir els roncs i ajudar en alguns casos d’apnea del son. Quan una posició és còmoda, romans en ella per més temps.

Inconvenients de dormir boca avall

Si dorms boca avall, probablement, el teu estil de somni no t’està fent cap favor. Tenir el cap cap al mateix costat tota la nit pot provocar dolor de coll. Ficar-se al llit boca avall fa que la columna vertebral estigui en una posició antinatural , la qual cosa provoca tot tipus de dolors lumbars. 

Com aprofitar al màxim el somni boca avall.

Si dormir boca avall és realment la millor manera d’obtenir un descans nocturn de qualitat, llavors aquí hi ha algunes maneres de fer-ho més còmode:

  • Canviï aquest coixí gruixut per una fina.
  • Doni suport a un coixí sota la pelvis per a agregar una mica de corba a la seva columna vertebral

Quina és la millor posició per a dormir?

No importa quina posició per a dormir prefereixis,
sempre dormiràs millor en un matalàs Natural Vida.

Abrir chat
1
💬 ¿En qué te podemos ayudar?
Hola! Bienvenido a Natural Vida
¿En qué podemos ayudarte?