GARANTIA

Per a reclamar sobre possibles defectes en un producte coberts per la garantia, haurà d’adjuntar-se la factura original de compra. Sent així Natural Vida es compromet a:

1 Reparar o substituir qualsevol de les parts danyades del producte sense cap càrrec, sempre que es tracti de defectes de fabricació.

2 La decisió de reparar o de substituir els productes defectuosos serà presa per Natural Vida com a professional, i atesa la naturalesa de cada producte.

 1. Els defectes per ús inadequat, mal emmagatzematge, brutícia, ús de la força, danys per aigua o foc, càrregues excessives, humitat o taques en el matalàs, utilització de productes químics, o reparacions efectuades per terceres persones.
 2. Utilització del matalàs sense una base adequada o deformada.
 3. Forats, taques en el teixit, fils solts, o altres imperfeccions similars, que no siguin reclamades en el moment del lliurament, o dins de les 24hrs següents a la seva recepció.
 4. Les toleràncies respecte a les mesures de llarg, ample, i gruix que admetran variacions de +/- 3 cm.
 5. Des de l’inici de l’ús del matalàs es produeix un assentament normal de les capes internes que oscil·la entre +0/-2 ( norma UNE-EN 1334:1996). Aquesta circumstància totalment normal no dóna dret a reparació o a cap compensació.
 6. Els matalassos poden tenir a més una pèrdua de fermesa en el seu ús del 20% dels valors inicials. En aquests casos no s’acceptaran devolucions.
 • Els matalassos de làtex, viscoelàstica, o espumaciones són susceptibles de ser doblegats i enrotllats, sense que això perjudiqui en absolut les qualitats, característiques o prestacions d’aquests.
 • No saltar o posar-se dempeus sobre el matalàs.
 • Doblegar les cantonades del matalàs pot resultar perjudicial
 • Una base en males condicions malmetrà el teu matalàs.
 • És aconsellable mantenir net i protegit el matalàs de la humitat i agents externs amb una funda.
 • És important i recomanable la utilització d’una base, somier o canapè de la mateixa casa i de la mateixa mesura que el matalàs.

És convenient canviar de posició el matalàs una vegada al mes, girant de cap a peus i de cap a peus. Els matalassos de làtex deuran a més girar-se de dalt a baix i de baix a dalt. No realitzar aquesta acció en els matalassos de viscoelàstica. Recomanem aquesta pràctica per a usar tota la base del matalàs en el descans.

Garantia Natural Vida

Fabricació 100% a Espanya

Tots els nostres productes es fabriquen a Espanya.

fabricació pròpia sense intermediaris

Controlem tots els passos des que es fa una comanda fins que t'arriba a casa. Utilitzem materials de primera qualitat perquè el teu descans sigui el millor.

100 nits de prova

Estem segurs que el teu nou matalàs t'encantarà però encara i així, t'oferim 100 nits de prova perquè t'adaptis perfectament a ell. Si després de 100 nits no t'acaba de convèncer, ho pots retornar.

Abrir chat
1
💬 ¿En qué te podemos ayudar?
Hola! Bienvenido a Natural Vida
¿En qué podemos ayudarte?