FAQ - Preguntes més freqüents

TENS UN LLENÇOL ELÀSTIC I UN PROTECTOR DE MATALÀS EN EL TEU MATALÀS NATURAL VIDA?

El matalàs Natural Vida està dissenyat per a adaptar-se dinàmicament als punts de pressió individuals i a la forma del cos. La roba de llit no elàstica pot crear un efecte de tambor que no et permet adaptar-te correctament al matalàs.

Disposem de protectors de matalàs dissenyats per a funcionar en perfecta harmonia amb el teu matalàs Natural Vida. Assegura’t que la roba de llit que estàs utilitzant sigui prou elàstica.

EN QUÈ DÓNA SUPORT Al TEU MATALÀS NATURAL VIDA?

A vegades, veiem que la base sobre la qual dóna suport al teu matalàs pot ser la causa de molèsties innecessàries mentre dorms. Recomanem que el teu matalàs recolzi sobre una base adequada per a evitar futures molèsties.

QUANT TEMPS HAS ESTAT DORMINT EN EL TEU MATALÀS NATURAL VIDA?

Alguns clients han descobert que el seu cos triga un temps a adaptar-se al matalàs Natural Vida , a vegades fins i tot de 3 a 4 setmanes. Això és habitual en persones que han estat dormint en un matalàs inadequat, amb anterioritat.

Et recomanem que dormis en el teu nou matalàs almenys 30 nits per a adaptar-te per complet. Si encara no estàs convençut després d’un mes, intenta dormir en un altre matalàs només una nit (el teu antic matalàs, habitació de convidats, …).

Comença a guanyar salut.

Tenim tot el que necessites per a millorar el teu descans. 

Disposem de multitud de grandàries que s’adaptaran a qualsevol llit. Però si necessites alguna mesura especial, no dubtis a consultar-nos.

Abrir chat
1
💬 ¿En qué te podemos ayudar?
Hola! Bienvenido a Natural Vida
¿En qué podemos ayudarte?