ENVIAMENTS

El termini de lliurament pot variar depenent dels productes que vulguis comprar.

Lliurament 24/48 hores. Les comandes amb aquesta mena de lliurament els rebràs en el teu domicili en una termini màxim de 48 hores i mínim de 24 hores, començant a comptar el mateix sempre en dies laborables (exclosos dissabtes, diumenges i festius nacionals i/o locals) Aquest tipus d’enviament serà possible si la comanda s’hagués realitzat abans de les 14:00h. Si la comanda es realitza després de les 14h. El termini de 24/48 hores començarà a comptar a partir de l’endemà laborable.

 Una vegada realitzat la teva comanda, complint amb tots els requisits del servei 24/48 hores, rebràs la teva comanda en el termini acordat.

Enviaments amb servei estàndard. Recomanat per als lliuraments en les següents Comunitats Autònomes: Aragó, Madrid, La Rioja, Guadalajara, Conca, Catalunya i Navarra.

Les comandes amb aquesta mena de lliurament seran lliurats en un termini de 2 a 10 dies laborables, depenent de l’empresa de transports que realitzi el lliurament i del volum de comandes que tinguem. El servei de lliurament es realitzarà de dilluns a divendres, excloent-se els dissabtes, diumenges, i festius nacionals o locals. Dins d’aquest servei oferim la retirada del matalàs usat, de manera gratuïta, sempre que el lliurament la fem amb els nostres propis repartidors. Al llarg del procés de compra l’informem de si existeix aquesta opció en la seva localitat.

Els terminis de lliurament són estimats i poden veure’s alterats per causes alienes a Natural Vida 2002, S.L. Si això ocorregués l’informarem.

Empresa pròpia de transport

Els lliuraments a través d’aquesta empresa inclou pujada a domicili i muntatge. L’empresa de transport contactarà amb antelació al lliurament per a informar de l’horari. Si l’horari indicat no s’acobla a les teves necessitats podràs pactar directament amb l’empresa de transport altre horari de lliurament. En aquesta mena de lliuraments el client pot fer ús del servei de retirada de matalàs antic, sempre que, ho hagi posat en coneixement a l’hora de realitzar la comanda. Hauràs de tenir els materials que s’hagin de retirar desmuntats i preparats per a la seva retirada, de no ser així no es podrà efectuar el servei. No es retiraran altres materials de descans o peces de mobiliari, com puguin ser capçals, estructures de llits, banyeres, peuers o qualsevol altre que no pugui desmuntar-se. Amb aquest servei els materials usats seran rebutjats i no existeix la possibilitat de situar-lo en un altre lloc o domicili addicional que faciliti el client.

Si no s’ha contractat el servei de retirada d’estris, els transportistes no retiraran cap material de descans antic.

FORMES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit

Paga directament amb la teva targeta de crèdit o dèbit. Nosaltres no emmagatzemem ni processem la teva informació. Utilitzem el servei de STRIPE.

Apple Pay

Paga directament amb un clic des del teu dispositiu Apple.

Google Pay

Paga directament des de Google Chrome en un clic.

Finançament

Finança les teves compres fins a 12 mesos amb Ajorna'm.

Transferència Bancària

Pots comprar directament realitzant una transferència bancària al nostre banc. Tingues en compte que aquest mètode de pagament pot retardar el lliurament fins que rebem l'import.

Contra reemborsament

Aquest mètode de pagament només està disponible per a les següents comunitats autònomes: Catalunya, Aragó, Madrid, Navarra i La Rioja.

Abrir chat
1
💬 ¿En qué te podemos ayudar?
Hola! Bienvenido a Natural Vida
¿En qué podemos ayudarte?