AVÍS LEGAL

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web , l’informa del següent:

 

  • Denominació social: Natural Vida 2002, S.L.
  • NIF: B62795422
  • Domicili: C/ Constitució, 30, Planta Baixa, Porta 4, 08980 – Sant Feliu de Llobregat
  •  (Barcelona)
  • Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al Tom 34310, foli 58, secció 8, fulla número 242552, inscripció 1

 

Amb els límits establerts en la llei, Natural Vida 2002, S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen a Natural Vida 2002, S.L. ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena perquè es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de Natural Vida 2002, S.L. poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Natural Vida 2002, S.L. no pot controlar. Per tant, Natural Vida 2002, S.L. no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Natural Vida 2002, S.L. o els seus llicenciadors.

 

Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment exprés de Natural Vida 2002, S.L. Així mateix, per a accedir a alguns dels serveis que Natural Vida 2002, S.L. ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que s’estableix en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de Natural Vida 2002, S.L. amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-lo de les millores del lloc web.

 

L’informem també que tindrà la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: info@naturalvida.es o en l’adreça: C/ Constitució, 30, Planta Baixa, Porta 4, 08980 – Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).

Abrir chat
1
💬 ¿En qué te podemos ayudar?
Hola! Bienvenido a Natural Vida
¿En qué podemos ayudarte?